Tur i skogen

Tur i skogen er noe alle nordmenn elsker!

Tur i skogen blir vanligvis sett på som en rolig måte å trene på. Du kan gå i ditt eget tempo og ikke føle en følelse av press for å gå i en viss hastighet. Noen mennesker går til og med for å slappe av. Andre lurer på hvor mange skritt hver dag en trenger å gå.

De fleste gjør dette enten på en tredemølle på treningsstudioet eller i nærheten. Dette gjøres vanligvis på grunn av bekvemmeligheten som begge alternativene tilbyr. Men hva om vi skulle være litt mer kreative?

Noen mennesker vil faktisk ta en tur i skogen hvis de er i stand til det. De gjør dette enten som en del av en campingtur eller bare en fredelig spasertur for seg selv for å ta tankene fra tingene.

Tur i skogen på våren kan by på fantastisk landskap.
Skal du gå gjennom skogen, så finnes det ofte fine stier og til og med veier.

Tur i skogen til fots lar deg bli ett med naturen

Å ta en og annen tur i skogen kan føre til mange forskjellige fordeler for deg og potensielt de rundt deg. Disse fordelene strekker seg langt utover å være i stand til å få trinnene dine i løpet av dagen.

Du kan gå mange andre steder for din kondisjon. Fotturer i skogen lar deg oppleve naturen så nær som mulig fordi du er der.

En rask tur til nærmeste skog vil gjøre deg i stand til å komme deg bort fra byens liv en stund. Du vil kunne bruke denne tiden til å slappe av all stressen du har fått fra det moderne liv.

En godt avrundet helg

Det kan være en veldig hyggelig fritidsaktivitet å ta noen få med seg til en helg med camping og fotturer. Det kan også være en god mulighet til å styrke sosiale bånd.

Som med alle lengre turer er det alltid best å være forberedt. Det er noen nødvendigheter for camping og fotturer som du absolutt bør huske å ta med til helgeturen.

Telt forblir tørt i regnet

I tilfelle det regner på et tidspunkt i løpet av turen, anbefales det alltid at du tar med deg nok telt til alle. Dette er for å unngå å bli våt når det er tid for sengetid.

Telt er også en flott måte å holde varmen på, spesielt hvis det er kaldt på den tiden av året. Det vil også bidra til å blokkere mesteparten av vinden hvis det blir veldig vind. Alt dette vil hjelpe deg og alle andre til å få en god natts søvn.

En tur i skogen kan unektelig fort ende opp med et fint leirbål.
Det er ingenting som er mer koselig på campingtur enn å sitte rundt bålet og kose seg med flammene!

Lag din egen ild

Etter en god dag med fotturer med alt utstyret på ryggen, kan alle bruke et godt sted å hvile, slappe av og nyte en varm ild. Så husk alltid å pakke det i ryggsekken også.

I utgangspunktet er alt du trenger en boks med fyrstikker og noen gode brannstartere som avis eller tørre kvister. Det kan også hende du trenger å ta med eget ved, eller du kan gå rundt og samle løse pinner.

Campingmat for tur i skogen

En dag med fotturer vil definitivt gjøre alle sultne. Som sådan vil den som bringer et godt tilbud på campingmat være stjernen i helgen.

Du kan ta med marshmallows og sjokoladestenger for å lage smores. Du kan også ta med litt krydret kjøtt som skal stekes over bålet. Til syvende og sist er dette valget virkelig opp til deg og din gruppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *