Strandferie Asia

Strandferie i Asia

Drømmer du om å reise på en herlig ferie, hvor sår strand og paraplydrinker står på menyen? Da er du ikke alene. i 2020 skjedde noe helt nytt i livene våre. Ingen av oss har tidligere opplevd en pandemi på verdensturne. Plutselig var alle landene i samme båt, og alle slet med de samme utfordringene og problemene.

Å vite hvordan man best håndterer en pandemi har ikke bare vært lett. I tilfeller som dette vil det alltid være lett å være etterpåklok. Akkurat nå gjør heldigvis myndighetene så godt de bare kan. Selv om verden ikke er åpen for reise i skrivende stund, så har vi lov å drømme. Dette er egentlig et bra tidspunkt for å planlegge drømmereisen vi skal legge ut på når verden bli normal igjen.

Heldigvis kan jeg få tonnevis med inspirasjon på internett. Her kan vi lære alt fra hvordan vi pakker sekken på best mulig måte, til hvordan vi får det best mulig på soverommet. Om du vil lære hvordan du best mulig tilfredsstiller din partner, kan en blowjob guide være spennende lesestoff. Om du heller vil planlegger din neste ferie, og så kan du lese videre for god inspirasjon.

I Norge går det nå mot vinter og kaldt vær. da er drømmen og sol og varme ekstra god å kose seg med. har du noen gang besøkt Asia? Hvis ikke foreslår vi en backpacker tur i dette kontinentet når verden normaliserer seg. her kan du finne alt du drømmer om å dyrke rekke hobbyer og interesser. Enten du liker fjellklatring, eller er en skikkelig strandløve, vil du komme til å trives her.

Hvor går turen?

Asia er en verdensdel som inkluderer mange land. når vi snakker om backpacker reise er det imidlertid sør øst Asia som er de vanligste stedet å dra. sør øst Asia inkluderer land som Thailand, Vietnam, Kambodsja, Malaysia, Filippinene og Indonesia. Om dette er ditt første backpackertur, anbefaler vi deg å starte ett av disse landene.

i alle disse landene snakker de akseptabelt engelsk, og det er lett å reise rundt. Når du har klart for deg hva du vil gjøre på tur, er det enda lettere å bestemme seg for hvor du skal dra. om du er glad i imponerende naturlandskap eller og vil komme med deg ut fine turer, vil du like steder som chiang mai og Bali. Og det viktigste for deg er å bade, vil alle øyer egne seg godt.

Hvis det er klatring du har lyst til å utforske, fins det få steder som er bedre enn Railay beach, og Tonsai. her strekker fjellveggene seg rett opp fra havet, og dette er et drømmested for enhver fjellklatrer. Utsikten fra klatreveggen vil også ta pusten fra deg.

Vi håper dette inspirerte deg til å sette i gang med planleggingen. Selv om verden akkurat nå er ugjenkjennelig må vi håpe og tro at ting går tilbake til normalen. Når det endelig skjer, vil det være godt å ha spart opp penger å være klar for avreise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *