Ferie alene

Ferie alene

Ferie alene er noe mange av oss ser på som trist og kjedelig. De fleste reiser med venner og familie, og det kan tross alt være flotte turer. Men se for deg at du reiser helt alene. Du kan se akkurat det du vil, spise der du vil, stå opp når du vil, også videre. Friheten er enorm ved å dra på ferie alene.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom de største fordelene ved å reise alene, samt gi deg noen gode tips!

Ferie alene 2020

Ønsker du å reise på ferie alene i 2020? Utfordringene kan være mange her grunnet viruset, men det finnes fortsatt mange gode alternativer. Mens land etter land åpner opp, får du flere gode muligheter for din ferie alene i 2020. Tar du en titt på https://www.vacationtogo.org/ for eksempel, vil du finne en rekke destinasjoner som frister.

Mange av disse gir deg lange sandstrender, shopping, god mat, billig moro, og så mye mer!

Hvor bør du reise?

Det finnes flere fine, og ikke minst trygge destinasjoner. Hvor du bør reise på ferie alene, avhenger mye av hva det er du ønsker ut av turen. Enkelte er tross alt mest interessert i soling, mens andre ønsker seg muligheten for å shoppe. Andre igjen er heller mer interesserte i å se store attraksjoner.

Costa Rica er absolutt å anbefale dersom du ønsker en variert og spennende tur. Her kan du nemlig se fantastisk natur og jungel, spennende arkitektur, shoppe råbillig, samt spise god mat. Landet snakker dessuten spansk, slik at du kan bryne deg på et helt nytt språk om du ønsker deg det. Hva er vel mer eksotisk enn det?

Ferie alene kvinne

Dersom du skal reise på ferie alene som kvinne, kan det være lurt å vurdere destinasjonen din litt ekstra nøye. Dessverre er det slik at enkelte land ikke er like trygge som andre. Men ikke bekymre deg – i det store og det hele, vil turiststedene være tilrettelagt også for kvinner som reiser alene.

Vi anbefaler deg å se på destinasjoner i Europa og gjerne USA. Her finnes det mange trygge steder, og du kan dessuten også sjekke reiseråd for destinasjonene dine. Da kan du få innsikt i de viktigste statistikkene som finnes der ute.

Ferie alene sammen med andre

Ferie alene sammen med andre høres kanskje ut som om det er mot sin hensikt. Det som menes med dette, er at en reiser alene og bor alene, men møter reisevenner ved destinasjonen. Dersom du har reist alene før, har du helt sikkert fått deg gode venner på denne turen.

Disse er det ikke uvanlig å reise med om og om igjen. De fleste som drar på ferie alene, ender sjeldent opp med å være alene hele ferien. Det finnes nemlig mange i dine sko, og dere finner helt sikkert hverandre. Kanskje er dette dessuten den største fordelen med å dra på ferie alene – nemlig at du får møte mange andre mennesker som kan bli dine venner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *