Billige sydenreiser

Billige sydenreiser for hele familien!

Søker du billige sydenreiser for hele familien? Sydenreise er et nasjonalt tidsfordriv for mange nordmenn. Hver sommer, spesielt i juli, drar nordmenn og andre nord-europeere til Middelhavskysten på jakt etter varmt og tørt vær.

Feriesteder rundt hele Sør-Europa forbereder seg hvert år på den årlige Sydenreise og stoler på den som deres viktigste inntektskilde. Det gjør at du kan få en relativt billig reise sammenlignet med mange andre destinasjoner.

Mange nord-europeere vil gjerne bruke litt penger for å dra til et mer tilbaketrukket reisemål. Steder som Comosjøen i Italia eller den franske rivieraen er ideelle, men også dyre.

Mange velger også å utforske den andre siden av spekteret. Selv om det er populært, er det mange Sydenreise-flekker som er rimelige for ethvert budsjett.

Billige sydenreiser kommer ofte som følge av et fattig lokalsamfunn som lever av turisme.
Byer som Barcelona er helt avhengig av turister, noe som presser prisene ned.

Hellas blander arkitektur og strandlivet

Hellas har vært gjennom mye som et land det siste tiåret. Mange virksomheter har slitt med å få endene til å møtes. Men det som også har skjedd i mellomtiden er at levekostnadene har falt.

Prisene i Hellas for alt er mye lavere enn i de fleste nord-europeiske land, spesielt Norge. Dette er veldig gode nyheter for både reisende og lokalbefolkningen.

Flere mennesker kan komme til Hellas på ferie, og flere grekere kan delta i økonomien. Det hjelper også at Hellas har noen av de vakreste kystlinjene i verden.

Det safirblå vannet i Egeerhavet er en populær attraksjon for turister. Du kan se hundrevis av meter og svømme fredelig i det marine livet.

Skal du prøve Portugal neste ferie?

Portugal har også vært gjennom lignende tøffe tider som Hellas. Dette betyr også at prisene i Portugal er veldig attraktive for den gjennomsnittlige nordeuropeiske.

Portugal ligger langs Atlanterhavskysten. Dette gjør at strendene er litt forskjellige fra resten av Sør-Europa. Sydenreise ferierende vil kanskje prøve det for en forandring.

Foruten strender, har Portugal også mange historiske religiøse steder som folk kan besøke. Historiske gotiske katedraler og kampsteder tiltrekker seg millioner av besøkende, så vel som de vakre strendene.

Billige sydenreiser til Algarve har blitt populært. Her fra en grotte i den portugisiske byen.
Sydenreiser i 2020 kan kombineres med flotte attraksjoner, slik som denne grotten i Algarve!

Billige sydenreiser til Spania er tradisjon

Spania er et annet billig reisemål som er populært blant Sydenreise-ferierende. Spania har mange av de samme attraksjonene som Hellas og Portugal.

Strendene i Spania ligger både ved Middelhavet og Atlanterhavet, og gir folk et utvalg. Spania har også en rekke historiske steder som millioner besøker hvert år.

Men en av de spesielle attraksjonene i Spania er deres eiendommer. Mange nord-europeere liker faktisk å kjøpe et sommerhus i Spania.

På grunn av boligprisfallet etter finanskrisen i 2008 ser hus i Spania enda mer attraktive ut for kjøpere utenfor som ønsker et hus på et lunt sted.

Tyrkia tilbyr billige sydenreiser for nordmenn

Mange nord-europeere som drar på Sydenreise, liker også å besøke kystene i Tyrkia. For noen mennesker kan dette virke uvanlig på grunn av tingene de ser på nyhetene.

Men kystregionen i Tyrkia er faktisk et veldig fint sted å dra på ferie. Lokalbefolkningen er veldig vennlige og liberalistiske sammenlignet med andre deler av landet.

En annen stor attraksjon i Tyrkia er at prisene er enda billigere enn Sør-Europa. Dette er veldig gode nyheter for de som er interessert i budsjettreiser.

En ting du må passe på når du legger reiseplaner til Tyrkia er varmen. Det kan bli ekstremt varmt i Tyrkia i løpet av august. Så hvis du ikke er komfortabel med ekstrem varme, anbefales det at du planlegger turen rundt august og går tidligere i stedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *